Jouw nieuw dressuurpaard staat vermoedelijk bij Masy Dressage…

Naast het trainen van paarden, coachen en lesgeven aan wedstrijd ruiters geven wij vakkundig advies en begeleiding in de aankoop en verkoop van voornamelijk dressuurpaarden. Beloftevolle jonge dressuurpaarden of getalenteerde ‘professionals’ of ‘schoolmasters’ kunnen we jou aanbieden.
Frequent hebben we volgende type paarden in portfolio;

  • Nationaal & Internationaal; PSG / Inter I – JR – YR
  • Nationaal;  M10
  • Provinciaal;  N2 & N3

MasyDressage bouwt constant zijn netwerk uit. We hebben heel goede relaties en referenties van verkochte paarden in België, Duitsland, Nederland, Engeland en USA.  Onze ligging in Park Midden Limburg is een ideale uitvalsbasis voor verkenning in België Duitsland en Nederland.

In de voorbereiding naar de verkoop trainen we je paard “tailor made” aangepast op het niveau van je paard of we tillen het een niveau hoger.

De service die we bieden is daarom individueel aangepast aan jouw wensen en je paarden krijgen alle aandacht en verzorging.

Dit biedt veel mogelijkheden om de juiste persoon te vinden die de klik met jouw paard heeft.

Klanten hebben toegang tot een aangename besprekingsruimte met frisdrank, koffie of the en een ‘honesty bar’.

Bed & Breakfast faciliteiten worden op onze dressuurstal aangeboden aan buitenlandse klanten voor langer verblijf. Spot even op www.hofmasy.be

Heb je interesse om samen met ons een nieuw paard te kopen of een nieuwe ruiter voor jouw paard te vinden…  neem dan gerust eens vrijblijvend contact op en kom bij een kop koffie overleggen. Wij bieden je graag onze diensten aan.

+32 (0) 470 / 104 400

Thomas Goedemé

Welkom.